Handdukstorkar

Handdukstorkar för varje smak


Vad gör Du med Din handduk efter duschen? Handdukstorken ger ett naturligt ställe att förvara blöta och torra handdukar, inte minst eftersom de torkar handdukarna på ett effektivt sätt. Tidigare var handdukstorken något som bara fanns på hotell. Idag är det ett vanligt inslag när det kommer till badrumsrenoveringar. Det finns många fördelar med att installera en handdukstork, inte minst eftersom den fyller en praktisk funktion.

Crosby_vatten_farger-300x300 vattenBOLTON45060V-300x300


Varma handdukar året om


En handdukstork är i princip ett värmande galler som Du monterar på väggen. Själva uppvärmningen kan ske på olika sätt. Om det finns ett vattenburet värmesystem är det möjligt att koppla in handdukstorkarna till systemet. Det går även att värma upp en handdukstork med hjälp av en elpatron, värmekabel eller en kombination av flera system. På så sätt är det möjligt att använda handdukstorken både under sommaren och vintern.

Napoli50100EH_farger-300x300Bristol_farger-300x300 el


Olika typer av handdukstorkar


Tack vare sin relativt simpla funktion är det möjligt att hitta handdukstorkar i alla möjliga modeller. De flesta handdukstorkar är designade för att ge Dig flera vertikala stänger. Detta gör det lätt att hänga upp handduken. Det finns även handdukstorkar som består av vertikala stolpar eller en kombination av både stolpar och stänger. De vanligaste typerna är:


•Stegmodell

•Stångmodell

•Vridbar modell


Det är inte bara själva formen som skiljer olika handdukstorkar åt, även utseendet skiljer sig. Handdukstorkar kan tillverkas av rostfritt stål och även material som mässing, koppar och aluminium. Även ytbehandlingen kan göra att utseendet skiljer sig åt, från putsad eller polerad till kromat eller lackat.


Vi hjälper Dig välja handdukstork


Om Du vill renovera ditt badrum med en handdukstork kan vi hjälpa till på flera sätt. Vi kan ge olika förslag, komma med råd och naturligtvis även utföra själva renoveringen. Hör av Dig till oss om Du är intresserad av att renovera Ditt badrum och installera en handdukstork.
Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti