Badrumsrenovering på Kungsholmen

Med över 25 års erfarenhet från renovering av badrum är Badrumsrenoverarna ett tryggt och säkert företag att vända sig till när det är dags för en renovering. Vi levererar säkerställd kvalitet, snabba offerter, inspiration och en oberoende slutbesiktning till ditt nya badrum. Vi har utfört ett flertal badrumsrenoveringar genom åren på Kungsholmen. Du kan nå oss på 08-551 545 85


Vi är badrumsspecialister och utför alla typer av badrumsrenoveringar på Kungsholmen. Vi kan även hjälpa dig att renovera din toalett, din tvättstuga eller om du vill bygga en bastu. Vi kan även hjälpa dig med planering av badrummet så som val av kakel, klinker och inredning. Vi har bra inköpskanaler hos Konradssons kakel och Höganäs


modern-bathroom


Du har en önskan om att ditt nya badrum ska spegla dina preferenser och din personlighet. Det ska vara stilrent, funktionellt och väl utfört. Men det handlar också om praktiska saker såsom behörighet, besiktningsprotokoll och kvalitetsdokument - värdehandlingar som vi är stolta över att kunna lämna till dig.

När du ska göra en badrumsrenovering bör du ta in flera offerter och jämför noga, inte bara priset utan vad du får för pengarna. Titta på Reco.se om företaget har flera rekommendationer - det lönar sig alltid i längden.

Tycker du att det är svårt att jämföra offerter så hjälper vi dig, eller så kan du använda vår offert för att jämföra, den är specificerad och tydlig.


Kungsholmens | Snabbaste Badrumsrenovering - utan tvekan!

Vi erbjuder dig möjligheten att resa iväg på en lugn och härlig semester undertiden renoveringen genomförs. Ni kommer hem till ert nya badrum, klart att användas! Badrumsrenoverarna ger dig ett snabbare alternativ till ett nytt badrum - en komplett badrumsrenovering på 7 dagar.renovera badrum snabbt


En trygghet vid Din badrumsrenovering på Kungsholmen | Badrumsrenoverarna


Våra hantverkare måste utföra egenkontroller enligt vår arbetsplatspärm. Som egenkontroll tar vi bilder och antecknar under projektets gång. Det blir då lätt för er, besiktningsmannen och ert försäkringsbolag att se hur de olika momenten är utförda även när badrummet är färdigställt. Hos oss kan du som kund följa badrumsrenoveringen genom hela processen via en unik inloggning, som bara du och våra medarbetare har. När du loggar in kan du se fotografier från rivning till ett färdigt badrum.


Vi är trygga i att lämna över en väl genomförd badrumsrenovering vilket vi garanterar genom att 

slutbesiktning av badrummet utförs av en auktoriserad, oberoende besiktningsman som är ansluten till BKR. Besiktningen utförs i 2 steg; första besiktningen görs när tätskiktet är på plats i badrummet, den besiktningen utför vi själva med egenkontroll och arbetsledare. Den andra är en slutbesiktning som utförs efter att badrumsrenoveringen är färdigställd.


26025851_1160281317407771_4917936069543786820_o Svart marmor


Vilken linje håller försäkringsbolagen i frågan om säker våtrumsrenovering, se vad IF och Länsförsäkringar tycker i sak.


Dokumentationen är mycket värdefull vid en försäljning av bostaden. Frågan om hur badrummet är utfört och om det är fackmässigt gjort dyker säkerligen upp. Ni har då bildbevis som en säkerhet för er och er köpare. Självklart får ni också kvalitetsdokumentet från BBV överlämnat. Branschregler är till för att följas.


Det uppstår alltid frågor och funderingar när man ska renovera sitt badrum. Vi har sammanställt de vanligaste frågorna om badrumsrenoveringar på FAQ.


Transparens och öppenhet är väldigt viktigt för oss, eftersom vi vill skapa en trygghet för er i badrumsrenoveringen.


Tack för Ditt förtroende - att vi får vara med på din nästa badrumsrenovering på Kungsholmen.Begär en kostnadsfri offert redan idag om du bor på Kungsholmen.
Varmt välkommen
att kontakta oss!


offert


Nytt badrum på 7 dagar - för dig som gör ett klokt val.
Alltid med samma goda kvalité på badrumsrenoveringen.Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti