Vad kostar det att renovera ett badrum?

Det kostar inget att fråga! Inte hos oss på Badrumsrenoverarna i alla fall. Här får du en prisidé och en kostnadsfri offert helt utan förbehåll. Begär in en offert från oss redan idag - ring 08-551 545 85!Vad kostar det att renovera ett badrum, en toalett eller en tvättstuga? 
Det beror förstås på hur Ditt badrum, wc eller tvättstuga ser ut från grunden, hur Du önskar renovera badrummet och vilka material och tillbehör Du önskar använda. Det är många faktorer som spelar in och avgör slutsumman, läs mer om vad som ingår.

Vi ger Dig fyra steg till Ditt nya badrum - i steg ett väljer Du att kontakta oss vi telefonsamtal för en offertförfrågan eller så fyller Du i formuläret prisidé och skickar det till oss, då kan vi ge Dig en indikation om kostnaden för att renovera Ditt badrum. Om steg ett känns bra, bokar vi in ett möte där vi kommer ut till Dig för att gå igenom badrummet i detalj och skapa en skarp offert.

Hos oss får ni förutom en totalentreprenad också en besiktning av en oberoende auktoriserad besiktningsman som en extra trygghet. I två moment faktiskt. När tätskiktet är satt och när badrummet är färdigt. Allt för Er och vår trygghet. 

Som sista steg signeras kontraktet och tidplanen fastställs.

En prisindikation:
Ett badrum om ca 5 m2 med helentreprenad (rör, el, snickare, plattsättare samt riv) brukar sällan understiga 130 000 kr. Självklart beror det på också vilka material Ni väljer.  

Läs mer om vad som ingår i renoveringen för ett badrum i grundutförande här. 

 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert idag!


Kontakta oss på telefon: 08-551 545 85 eller maila på info@badrumsrenoverarna.se


Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti