Tips inför badrumsrenoveringen

Vi på Badrumsrenoverarna har tagit fram några tips och råd till dig in för din badrumsrenovering.Det finns mycket att tänka på inför en badrumsrenovering, särskilt om du funderar på att göra om i stort sätt hela rummet. För att undvika fallgropar och vanliga misstag går vi igenom några av de viktigaste punkterna inför renoveringen.Pris och budget


En av de första sakerna du bör tänka igenom är hur mycket pengar du vill och kan lägga på renoveringen. Det sätter nämligen ramarna för hur mycket du har råd med. En badrumsrenovering kan bli hur dyr som helst, men det går även med några enkla tips att dra ner priset en hel del. Genom att välja billigare material eller placera nya badrumsmöbler på samma plats kan du spara mycket pengar. Om du väljer att dra om rör för att exempelvis byta plats på handfat, dusch eller toalett blir kostnaderna högre.


Just material är något som snabbt kan dra upp kostnaden. Ett exempel är marmor, ett otroligt lyxigt och vackert material men som även kostar därefter. Om din budget inte täcker ett badrum i marmor finns mängder av naturtrogna och vackra marmorinspirerade kakel. Dessa är betydligt billigare och ser ändå väldigt äkta ut. Ett annat tips är att välja äkta marmor men då endast sätta det framför handfatet eller vid duschen.


En annan kostnad som lätt skenar iväg är valet av badrumsinteriör, allts möblerna. Det finns mängder av vackra handfat, toaletter och speglar i spännande design. Om du har en snävare budget att förhålla dig till kan det vara bra att bestämma vart du vill lägga pengarna. Kanske vill du verkligen ha just marmor i badrummet, då kanske du får överväga billigare och enklare möbler. Fördelen när du vänder dig till oss på Badrumsrenoverarna är att vi tillsammans kan gå igenom dina önskemål och därefter se vad din budget räcker till.Totalrenovering eller mindre förändringar


Om du tröttnat på ditt badrum men inte känner för att lägga pengar på en totalrenovering finns det gott om bra alternativ. Att endast byta ut klinker eller kakel kommer göra enorm skillnad och behöver inte bli särskilt dyrt. Kontakta oss på Badrumsrenoverarna idag så kan vi återkomma med en snabb offert.


För att få ditt drömbadrum och för att känna dig trygg med att få de material som du väljer och få den utformning på rummet som du vill ha, är det alltid bra att välja ett företag som erbjuder en helhetslösning. När du vänder dig till oss kan vi tillsammans gå igenom planerna. Vi kollar på ditt befintliga badrum, lyssnar på dina önskemål och funderingar och ger ett förslag som hamnar inom ramarna för din budget. Vi är alltid noggranna med kvalitet och arbetar stegvis med både kvalitets- och egenkontroller för att säkerställa att allt ser bra ut. Våra hantverkare är utbildade och har alla dokument som visar att de får utföra renoveringar i våtrum.Vill du ha badrummet färdigt snabbt?


Vi på Badrumsrenoverarna erbjuder ett speciellt koncept – vi kan ha ditt nya badrum klart på bara en vecka! Denna tjänst är något dyrare i och med att våra hantverkare behöver jobba längre pass och vi behöver även planera in alla de olika yrkesgrupperna innan vi drar igång. Men på endast sju dagar hinner vi renovera ditt badrum. I vanliga fall kan en badrumsrenovering ta mellan 4 och 5 veckor, något som vissa kan tycka är jobbigt då det inte går att använda rummet. Med vår snabbtjänst får du jobbet gjort snabbt!


Kontakta oss idag för att få en snabb offert och då en bättre uppfattning om vad ditt drömbadrum kommer att kosta. 08-551 545 85


Preziosa_1Preziosa_1Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti