Renovering av badrum

Är du trött på ditt gamla badrum? Då har du kommit till rätt ställe! Vi på Badrumsrenoverarna är experter på att hjälpa våra kunder införliva sina drömmar och visioner. Vi har över 25 års erfarenhet av badrumsrenoveringar i Stockholm och omnejd och vi tar oss an alla typer av utmaningar, från stora till små.Vi utför snabba badrumsrenoveringar i Stockholm till bra pris och alltid med hög kvalitet.


Försök att hitta en eller flera delar som passar in i den inredning som du har hemma. Detta är ett bra första steg i renoveringsprocessen, det vill säga att reda ut hur du vill att ditt nya badrum ska se ut. Vi på Badrumsrenoverarna utför gärna hembesök för att hjälpa till att utforma en plan eller svara på olika frågor.Badrumsrenovering är en ganska komplicerad process som vi har gjort vårt bästa för att förenkla åt våra kunder, bland annat genom att göra hembesök och genom att alltid finnas tillgängliga för att svara på frågor. Några vanliga frågetecken som vi brukar rätta ut är placeringen inom badrummet. Går det att flytta duschen eller badkaret? Svaret beror på hur det ser ut hos just dig men oftast är det inga problem. Faktum är att badrummets funktion kan förbättras avsevärt genom en omplacering. Om du har några frågor, tveka inte utan hör av dig till oss för att få ett snabbt svar.Vad ska vara färdigt innan din badrumsrenovering startar?


För att vi på Badrumsrenoverarna ska kunna utföra ett effektivt jobb av hög kvalitet gäller det att du som kund ger oss de rätta förutsättningarna. Det innebär bland annat att kakel och klinkers som ska användas finns på plats. Vi kan naturligtvis hjälpa till med detta, bland annat genom vårt samarbete med Konradssons Kakel och CC Höganäs.


Kakel och klinkers är oftast inte det enda som behöver finnas på plats. Allt som har med renoveringen att göra, även inredning och porslin, bör finnas på plats innan vi startar.

Innan vi sätter igång med en badrumsrenovering i Stockholm bokar vi alltid in ett uppstartsmöte. Här går vi igenom hela processen med dig och ser att till vi alla är med på vad som gäller och vilket resultat som förväntas efter renoveringen. Du får skriftlig information av oss och du får även tid att kontrollera vår offert.Blackboard_1När renoveringen har satt igång går det inte att använda badrummet, något som naturligtvis är jobbigt för de flesta hem. Vanligtvis tar en renovering av badrummet mellan 4 till 5 veckor att färdigställa, beroende på renoveringens storlek och att inga oförutsedda händelser inträffar. Vi erbjuder även möjligheten att få renoveringen färdig på bara 7 dagar. Detta är en intensiv renovering som går ut på att allt arbete planeras långt i förväg, att allt material finns på plats och att våra hantverkare får jobba långa dagar. Det är ett lite dyrare alternativ jämfört med våra vanliga renoveringar men för de kunder som inte kan vara utan badrummet i flera veckor är detta koncept ett utmärkt val. Vi lämnar en byggtidsgaranti, vilket innebär att det utgår ett vite till dig om renoveringen inte blir färdig inom utsatt tid. Det gäller både för en standardrenovering och för vår 7-dagarsrenovering.


Vi är väl medvetna om hur viktigt det är att en badrumsrenovering utförs på rätt sätt. Allt ska bli perfekt eftersom misstag kan bli dyra. Därför använder vi oss av egenkontroller och även en besiktningsman när vi utför badrumsrenoveringar. I enlighet med BBV skriver vi även ett våtrumsdokument när renoveringen är färdig.


Allt börjar med att du hör av dig till oss, berättar vad det är du vill göra och låter oss skicka en kostnadsfri offert. En badrumsrenovering är så gott som alltid en bra idé eftersom investeringen inte bara ger dig ett vackert, nytt badrum att använda, du höjer även värdet på hela bostaden. Ta kontakt med oss redan idag och boka ett hembesök, vi ser alltid fram emot att få träffa nya kunder.

Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti