Renovera badrum i Stockholm med omnejd

Badrumsrenovering i Stockholm med omnejd

En badrumsrenovering behöver inte vara komplicerad. Vi på Badrumsrenoverarna hjälper Dig med planeringen och utförandet av Ditt nya badrum i och runt om Stockholm.

Nytt badrum

Behöver Du ett nytt badrum? Vi erbjuder Dig ett nytt badrum på endast 7 dagar till samma kvalitet som en vanlig badrumsrenovering. Här kan Du läsa mer om Nytt Badrum på 7 Dagar.

Bygga badrum Stockholm

Vi bygger Ditt badrum i Stockholm och i Mälarregionen. Med 25 års branscherfarenhet vet vi vad som krävs för att bygga och renovera kvalitetssäkra badrum och toaletter.

Renovering badrum

Vi på Badrumsrenoverarna är experter på renovering av badrum i Stockholm med omnejd. Kontakta oss idag för pris och offert på renovering av badrum. Här kan Du läsa mer om oss!

Renovera badrum i Stockholm

Går Du i tankarna att renovera Ditt badrum? Här kan Du se referenser på renoverade badrum som vi på Badrumsrenoverarna har utfört. Kontakta oss idag så får Du veta hur vi kan hjälpa Dig!

Trygg badrumsrenovering | Stockholm

Egenkontroller | Fotodokumentation | Tätskiktsbesiktning | Slutbesiktning | Kvalitetsdokument 

En trygghet som bara en badrumsspecialist kan erbjuda!


Fyra snabba steg mot ditt nya badrum.

Vi har renoverat badrum med nöjda kunder i 25 år. Låt oss hjälpa er också!


Kontakt - Du tar kontakt med oss på 08-551 545 85, vi svarar på frågor om ditt badrum och bokar in ett mötte med dig eller fyller du i vårt formulär för en prisidé som ett första steg innan vi kommer hem till dig. Det går också bra att trycka på offertknappen och fylla i dina uppgifter, då kontaktar vi dig inom kort. Vi som svarar är experter på badrum. 


Skarp offert - vi gör kostnadsfria hembesök när vi lämnar offerter. Vid besöket går vi igenom dina önskemål och de förutsättningar som finns i badrummet. Du har säkerligen många bra idéer om badrummet som vi gärna bollar tillsammans med dig. Känner du dig osäker, då hjälper vi dig med att forma ditt nya badrum. Vi som kommer hem till dig är badrumsproffs!

 

Kontrakt - vi skriver alltid avtalet med Hantverkarformulär 17. Då ingår fast pris, tidsplan och en tydlig arbetsbeskrivning för ditt badrum. Som en extra trygghet för dig, kvalitetssäkrar vi badrumsrenoveringen med egenkontroller, fotodokumentation och en slutbesiktning. En trygghet som bara en badrumsspecialist kan erbjuda.


Uppstartsmöte - nu har vi en slutlig genomgång av badrummet, detaljerna ritas upp i arbetsplatspärmen och vi kommer överens om dina förväntningar om oss. Nu startar drömmen om ett nytt badrum. Badrumsrenoveringen utförs bara av proffs på badrum.
Trygghetsgaranti - vårt löfte för dig som kund!

- Kostnadsfri offert 

- Fast pris & tidplan 

- Byggtidsgaranti med vite 

- En kundansvarig kontaktperson

- Fotodokumentation

- En fall- och tätskiktsbesiktning

- En slutbesiktning av en auktoriserad, fristående besiktningsman

- Kvalitetsdokument - Egenkontroll enligt BBV 15:1

- 10-års ansvarstid http://www.badrumsrenoverarna.se/offert-badrumsrenovering-1
Drömmer du om ett nytt kök? Besök vårt systerbolag – Köksrenoverarna
Badrumsrenoverarna
Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti