Badrumsrenovering i Stockholm med omnejd


Dags för en badrumsrenovering?

Vill du ha ett nytt och fräscht badrum? Och samtidigt göra en investering? Visste du att du kan få ditt drömbadrum och samtidigt göra en vinst på uppgraderingen? Hoppa till nästa stycke så förklarar vi hur!


Badrum som höjer värdet på din bostad

Att få hjälpa våra kunder att få ett nytt, snyggt badrum gör oss genuint glada. Med skräddarsydda badrumslösningar ser vi till att du får precis det badrum du drömt om. Men vi gör mer än så. Förutom att vi bygger badrummet precis som du vill ha det, överlämnar vi en trygghetsgaranti till dig när arbetet är klart där vi åtar oss hela 10 års ansvarstid! Med andra ord gör vi ett gediget arbete som du kan lita på att håller i många år, och vid en eventuell försäljning av bostaden, bidrar det till ett bra försäljningspris eftersom ett korrekt renoverat badrum höjer värdet på din bostad.


4 olika badrumsrenoveringar

Vilket badrumslösning passar dig bäst? Efter 25 år i branschen har vi insett att vi har olika typer av kunder med olika önskemål. Vi vill självklart erbjuda skräddarsydda badrumsrenoveringar i så hög grad som möjligt och har därför lyssnat på vad ni, våra kunder vill ha. Det har mynnat ut i 4 olika lösningar:


1. Standardbadrum

Det här är den vanligaste typen av renovering. Vi gör ett bra och gediget arbete och du får ett nytt fräscht och kvalitetssäkrat badrum. Maxtiden för en standardrenovering av ditt badrum är fem veckor.


2. Nytt badrum på 7 dagar

Stockholms snabbaste badrumsrenovering!

Tycker du att det är jobbigt att ha hantverkare i hemmet? Ska du resa bort? Eller vill du bara få arbetet gjort så fort som möjligt? Då kan vi rekommendera våra tidsbestämda renoveringar. Den snabbaste är på 7 dagar men vi har även badrumsrenoveringar på upp till 12 dagar. Självklart görs arbetet lika noggrant och du har samma trygghetsgaranti som övriga badrumsrenoveringar i vårt utbud.


3. Designbadrum

Designa ditt drömbadrum! Här hjälper vi dig med förslag utifrån dina önskemål, kommer med tips, idéer och inspiration. Lösningen för drömbadrummet är för dig som vill ha lite extra. Våra proffsiga samarbetspartners kopplas in och hjälper till med förslag på inredning, kakel och klinker m.m.


4. Gör-det-själv badrum

Spara upp till 50%. Är du händig och kan göra flera saker själv? Då har vi ett extra förmånligt erbjudande till dig. Vi kommer överens om vad du själv vill göra och så löser vi resten. Vi utför förslagsvis fallspacklingen, tätskiktet och plattsättningen - och du får ett våtrumsintyg. Vi är en form av arbetsledare och styr upp renoveringen efter alla branschregler samt ser till att göra en noggrann slutbesiktning. Du får badrummet så som du vill ha det, sparar en slant och kanske lär dig något nytt på köpet!


Nytt badrum med bara ett par enkla steg

Steg 1: Kontakt - Ring våra badrumsexperter på ☎ 08-551 545 85 om du har frågor om ditt badrum eller vill boka ett möte. Vill du först få en snabb prisidé kan du fylla i vårt online-formulär.


Steg 2: Offert – Innan offerten färdigställs gör våra badrumsproffs ett kostnadsfritt hembesök. Vid besöket går vi igenom dina önskemål och idéer samt de förutsättningar som finns för ditt badrum. Behöver du idéer eller inspiration? Då hjälper vi dig med att utforma ditt nya drömbadrum.


Steg 3: Avtal - Vi skriver alltid avtalet med Hantverkarformulär 17. Detta ingår:

  • Fast pris
  • Tidsplan
  • Tydlig arbetsbeskrivning för ditt nya badrum
  • Och som en extra trygghet, får du del av vår Trygghetsgaranti.


Steg 4: Uppstartsmöte - Nu har vi en slutlig genomgång av badrummet, detaljer ritas upp i en arbetsplatspärm och förväntningar spikas. Drömmen om ett nytt badrum är nu igång och badrumsrenoveringen kan börja. Ont om tid? Vi erbjuder ett nytt badrum på endast 7 dagar till samma kvalitet som en vanlig badrumsrenovering!


- Badrumsspecialist med över 25 års erfarenhet. Välkommen!

Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti