Detaljer

Vilka detaljer söker Du för Ditt badrum?


När Du ska renovera ett badrum behöver Du ta flera stora beslut, exempelvis när det kommer till hur golvet och väggarna ska se ut. Dessa beslut sätter den översiktliga stilen men det är detaljerna som verkligen sätter pricken över i:et. Med hjälp av badrumsdetaljer kan Du ge ett badrum en exklusiv, tuff, modern eller stilren känsla. Vi går igenom några tips som Du kan tänka på när det kommer till badrumsdetaljer.


Rätt känsla från start


Ett badrum är fyllt med detaljer som tillsammans skapar ett intryck. Det handlar exempelvis om handdukshängare och handfatsblandare. Dessa två ingår oftast i renoveringen och kan förändra badrummets känsla markant, inte bara genom sin design utan även genom valet av material.


Materialets yta ger olika intryck


De flesta blandare är gjorda av mässing som har fått en förkromad yta. Förkromningen avslutas med en polering, vilket ger ett distinkt utseende som är mycket populärt i badrummet. Mässing kan även ha en metalliserad yta, vilket ger ett skydd som håller i många år.


Handfatsblandare och duschblandare


För just blandare till handfatet eller duschen/badkaret handlar designen till stor del om hur vreden eller handtaget sitter. Moderna blandare har ett handtag på toppen som reglerar temperaturen men det finns även blandare med handtag på sidan eller två vred som snurras. Blandarnas design kan vara stilren och ha en avskalad, enklare form. De kan även vara långa och smala, exempelvis med en snirklig pip och ett vackert utformat handtag. De olika blandarna ger badrummet helt olika utseenden. Valet av blandare är en badrumsdetalj som bör gå i samma stil som resten av badrummet för bästa effekt. Blandarna kan även påverka hur mycket vatten som går åt. Om Du vill ha hjälp med att välja blandare står vi naturligtvis till Din tjänst.Handdukshängare


En annan detalj som är viktig att tänka på är handdukshängarna. Precis som dina blandare kan även hängarna ha olika design och vara tillverkade med olika ytbehandlingar. Det finns även hängare som värmer upp handduken, vilket får den att torka snabbare.

Hermitage.B3309lulu.handdukshållare-1024x1024


Andra viktiga detaljer


Hängare och blandare är viktiga detaljer och det finns många fler som Du bör ha i åtanke, från inredningsmönster till toalettpapphållare, förvaringsytor, vitvaror och rena inredningsprodukter som tvättkorg, papperskorg och tvålfat. Alla dessa saker bidrar till hur ett badrum upplevs. Se till att detaljerna sitter rätt redan från start med hjälp av oss. Vi ger gärna råd och kan bidra med idéer redan vid planeringsfasen.

hermitage.B3391B6231OZDet låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti