Litet badrum

Har Du ett litet badrum som Du vill renovera eller har du ett utrymme där Du tänkt att placera ett badrum men tror att det är för liten yta. Fråga oss!


Funderar Du på att renovera ditt badrum? Har Du en liten yta att använda dig av? Små badrum kan bli fantastiskt mysiga, speciellt om de renoveras och inreds på rätt sätt. På den här sidan kan du hitta inspiration inför en renovering av ett litet badrum. Vi ger Dig även tre tips som är bra att hålla i minnet när Du ska bestämma hur just ditt lilla badrum ska se ut.


Våga tänka nytt


När Du inreder badrummet i din fantasi kanske Du ersätter golvet, kaklet på väggarna och belysningen. Den enklaste lösningen vid en renovering är att ersätta det som finns på plats med något nytt, utan att göra större ändringar i vart de olika sakerna ligger. Försök att öppna upp Dina vyer och tänka utanför boxen. En stor del av en renovering handlar trots allt om att hitta en ”lösning” som passar. Vad händer om Du delar in rummet i avdelningar? Tänk om duschen byggs in med väggar, hur skulle det bli? Om toaletten är på en helt annan plats kanske Du får helt nya förutsättningar. Du kan oftast komma på fantastiska lösningar om Du vågar ta ut svängarna i din fantasi.


Maximal förvaring på minimala ytor


En av de viktigaste faktorerna för ett litet badrum är förvaringen. Det gäller speciellt för bostäder där det lilla badrummet är det enda badrummet. Små utrymmen kräver att du nyttjar ytorna Du har på bästa möjliga sätt. Det finns gott om smarta badrumsmöbler att använda sig av. Om utrymmet finns, försök att även använda väggarna. Även något så enkelt som hyllor kan ha stor påverkan. Öppna hyllor passar utmärkt för förvaringen av torra handdukar. Du kan alltid dela in hyllan i olika fack med hjälp av korgar eller lådor. Ofta kan Du skapa mer förvaring utan att det känns trångt genom att utnyttja badrummets höjd.


Dusch eller badkar?


Detta är något av vad som kan påverka utrymmet mest. Ett badkar känns lyxigt och ger Dig möjlighet att ta långa, avslappnande bad. Badkaret tar även plats, något Du har ont om när Du har ett litet badrum. Vill du ge Dig själv mer yta att använda kan Du välja en dusch istället. I många fall kan duschen vara det enda alternativet eftersom det helt enkelt inte finns plats för ett badkar. Om Du verkligen måste ha ett badkar i badrummet, överväg att byta ut det stora badkaret mot ett sittbadkar.

Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti