Renovering av bastu

Går du i tankarna på att bygga en bastu? Då har du kommit till rätt ställe! Vill du bygga en riktig sauna hemma kan vi snabbt och lätt hjälpa till. Vi har över 25 års erfarenhet av både nybyggnation och renovering av bastu. Med vår hjälp kan du se fram emot flera härliga bastustunder.En bastu kan se ut på många sätt, även om vissa delar naturligtvis alltid måste vara inkluderade. Det innebär att du har goda möjligheter att bygga en bastu precis som du vill ha den. Vi använder oss av Tylö som bastuleverantör, en världsledande tillverkare av bastuprodukter. De har ett brett utbud av modeller och storlekar när det kommer till allt som har med bastun att göra.


bastuicon2_491
imagesXI3EWFA8Hör av dig till oss redan idag


Om du vill bygga eller renovera en bastu kan du börja med att boka in ett kostnadsfritt hembesök. På så sätt kan vi se vilka förutsättningar som finns och du får även möjlighet att förklara hur din drömbastu ser ut. Detta ger oss även möjlighet att ge dig en mer exakt offert. Eftersom vi bygger din bastu utefter dina önskemål får du en måttanpassad bastu som passar just ditt hem perfekt. En professionell platsbyggnation är kostnadsmässigt jämförbart med ett monteringsfärdigt basturum.Bra att känna till angående bastubygge och installation


En bastu är på många sätt ett unikt rum som både ska klara av höga temperaturer, hög eller låg luftfuktighet och oftast flera blöta personer som ska kunna sitta bekvämt. Detta ställer höga krav både på planeringen och även placeringen av de olika bastudelarna. Vi kan hjälpa till med hela bygget redan vid planeringsfasen.


De flesta väljer att bygga en bastu i anslutning till badrummet, vilket är en bra idé. Ett tips är att skapa en relaxavdelning i samband med bastubygget. Där kan bastubadarna slappna av, eftersvettas och återhämta sig efter en härlig bastustund. Vi på Badrumsrenoverarna kan naturligtvis göra mer än bara hjälpa dig bygga en ny bastu. Vi kan även hjälpa till att utforma denna relaxavdelning, eller utföra andra renoveringstjänster som har att göra med badrummet eller din bastu. Vill du ha en vedeldad bastu? Även detta kan vi ta hand om. Vi ser till att skorsten och aggregat monteras på rätt sätt men du får själv se till att söka bygglov.


Bastuns utseende påverkas inte bara av själva placeringen och designen. Något som är minst lika viktigt är valet av träpaneler. Det finns mängder av träslag att välja mellan, bland annat asp, ceder, gran och al. Dessa kan ges olika behandlingar, vilket i sin tur också påverkar utseendet och bastuns känsla. Dessutom kan de ha olika former och finnas i olika modeller. Om du vill att din bastu ska se ut på ett speciellt sätt kan du alltid höra av dig till oss med en eller flera bilder så kan vi hjälpa till.Alltid hög kvalitet och inom deadline


För oss är det inte bara viktigt att ett bastubygge utförs i enlighet med konstens alla regler. Det är minst lika viktigt att det blir gjort i tid. Exakt hur lång tid det tar att färdigställa en bastu beror på flera faktorer, bland annat vad det är för bastumodell. Oavsett vad det är för bastu du väljer att bygga kan du räkna med att den håller högsta kvalitet och kommer att kunna användas i många år. 


 Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig förverkliga dina bastudrömmar? Allt du behöver göra är att höra av dig. Du kan antingen ringa oss på 08-551 545 85, eller besöka vårt kontor eller

använda vårt kontaktformulär här på hemsidan. Boka in ett hembesök redan idag och ta dina första steg mot en helt ny och fantastisk bastu. När vinterns kalla månader väl är framme kommer du, din familj och dina bastusugna vänner kunna glädja er åt den värmande bastun.

Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti