Monica Hjelm i Järna

Badrumsrenoverarna hälsar på hos Monica Hjelm som bor med två tonårssöner och två gulliga katter i ett mysigt hus mitt i centrum. Monica är pigg och glad och hälsar mig välkommen in i sin trevliga villa.


monicaMonica hade bestämt sig för att renovera bägge badrummen som båda var i original från 1983 då huset byggdes.

- "Det var på tiden" säger Monica och berättar att de varit utan badrummet på bottenvåningen under en längre tid på grund av en fuktskada. Således var det badrummet utrivet och när Badrumsernoverarna satte igång där så behövdes det bara sättas upp nya våtrumsskivor på väggarna. Monica hade en klar blid framför sig om hur badrummet på nedervåningen skulle se ut. Samtidigt berättar hon att det var en rätt ångestladdad process med val av inredning och kakel, även om det var fantastiskt roligt. - "Det finns ju så otroligt mycket snyggt att välja mellan" säger Monica. Och när det ena badrummet väl stod klart var det dags att ladda om och börja med badrummet på övervåningen.

Det undre badrummet har en maskulin touch. Här samsas snygga klinkers i mörkgråttmonicabadrum2 med lite större väggplattor i vitt. Fogarna är vita vilket gör att golvet får en spännande look. Duschhörnan är kaklad i snygg grå och svart mosaik, också här med en vit fog. Duschen är en stor takdusch med regneffekt i kvadratisk form. I hörnan står en hörnhylla som är som gjord för detta badrum och straxt till höger om den så har plattsättaren lagt en smal pelare i mosaik som blir en snygg kontrast på den annars vita kaklade väggen. Det blir effektfullt. Kommoden och toaletten är vita.

Badrummet på entreplan har en helt annan look. Här möts vi av en varm medelhavskänsla. Det första man noterar är den vägghängda toaletten som hänger på en pelare av medelhavsgröna mosaikplattor. Den sticker ut mot de vita kaklade väggarna som har rätt stora plattor om 20x20. Handfatet fångar min uppmärksamhet med den inbyggda tvålpumpen, vilket är såväl snyggt som fiffigt.
Inredningen är vit och Monica har varit på jakt efter fluffiga handdukar och andra inredningsdetaljer i samma färg som mosaiken. Och visst har hon lyckats. Badrummet känns verkligen såväl lyxigt som trivsamt.

monicasbadrumdetaljJag passar på att även här ställa några frågor till Monica.

Hur kom Du i kontakt med Badrumsrenoverarna?
Jag sökte på nätet efter badrumsrenovering med offert.

Varför valde Du oss?
Det kändes seriöst, jag hade fått offerter från andra också, men det som avgjorde var att Ni var med i BKR - Byggkeramik rådet och att Ni följde alla branschregler. Och givetvis att Ni gav ett proffsigt intryck. Dessutom lämnades offerten över personligt och jag fick hjälp att gå igenom och tyda det som för mig var oklart.

monicasbadrumhanddukstorkHur var byggstartmötet?
Jättebra. Jag kände att jag fick svar på alla frågor.

Höll vi tiden?
Absolut. Det var klart precis i tid.

Var det jobbigt att ha hantverkare hemma?
Inte ett dugg. Jag var till och med sjukskriven under sista delen av renoveringen av det första badrummet och det var verkligen inte ett dugg jobbigt. Killarna var trevliga och skötte det de skulle!

Stämde slutsumman mot offert?
På pricken. Inte en enda extra kostnad tillkom utan det var precis enligt offert. Det är tryggt när det blir så.

Finns det något vi kan göra annorlunda?
Nääej... jag måste faktiskt tänka lite. Men nej, ingenting. Ni gjorde precis allt som Ni skulle och det var verkligen inga konstigheter. Jag är jättenöjd!

Skulle Du kunna tänka Dig att rekommendera Badrumsrenoverarna till Dina vänner?
Javisst. Jag har redan rekommenderat Er till en arbetskamrat i Pershagen, det gör man inte om man inte är riktigt nöjd.

Tusen tack Monica för att vi fick komma och hälsa på Dig och se Dina fina badrum.

Läs mer här om vad Monica säger om Badrumsrenoverarna


Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti