Badrumsrenovering på 7 dagar i Tumba

Annika Silver och Christer Silver Holmberg i Tumba bestämde sig för en snabb badrumsrenovering på 7 dagar. Tre år tidigare renoverades parets badrum på övervåningen.

a

Hösten är på antågande och regnet öser ner. Idag hälsar vi på hos paret Silver Holmberg i Tumba som har gjort 2 badrumsrenoveringar med Badrumsrenoverarna. Två små glada Jack Russel terriers välkomnar oss in med förtjusta hopp och de små svansarna går som mattpiskor. Den lilla vita unghunden får husse hålla lite extra i då han gärna vill smaka lite på alla besökare.

En badrumsrenovering på 7 dagar alltså!
”Vi kände på en gång att det lilla extra vi fick betala för att få en snabbare badrumsrenovering var minimal”, berättar Christer när vi slår oss ner vid köksbordet i villan i Tumba.
”Det var helt klart värt det och det var inga stora pengar i det stora hela”, fortsätter han.

För tre år sedan bestämde de sig för att göra om badrummet på övervåningen. De googlade efter badrumsrenoverare och bestämde sig för att Badrumsrenoverarna skulle utföra renoveringen. Det tog ca 3-4 veckor att få badrummet som har en stor jacuzzi färdigt. Den här gången när duschrummet på entréplan skulle göras om funderade de inte länge på huruvida badrumsrenoveringen skulle ske på 7 dagar eller inte.

”Självklart var det bättre tempo och flyt den här gången om man jämför med gången innan , men det var ju för att vi valde en snabbare renovering. Dokumentationen var utmärkt och vi fick hela tiden information om vad som skulle ske. ”

b c

Christer visar oss det fina duschrummet. Det är elegant och stilrent. På golvet ligger det klinkers i smårutigt och väggarna är kaklade med stora vita plattor. Badrumsinredningen kommer från IKEA och kakel och klinkers är inhandlade på Bauhaus, liksom toalettstol, kran och dusch. Badrumsskåpet är vägghängt, blankt och döljer fint alla toalettartiklar och rymmer generöst. Här kan man stuva såväl toalettpapper som allehanda toalettartiklar.

cd

Paret hade själva inhandlat allt material och sett till att det fanns hemma när renoveringen av badrummet drog igång. Det är en förutsättning för att kunna genomföra en snabb badrumsrenovering på 7 dagar.

”Det här var ’topnotch’ ! Flytet i hela renoveringen, den minimala prisskillnaden mot en ’vanlig’ badrumsrenovering och precisionen. Det var inget stök alls – hantverkarna städade fint varje dag, berättar Christer.
”Dessutom fick badrumet NOLL besiktningsanmärkningar”, berättar Ken från Badrumsrenoverarna stolt.

fg

Stolta skall de vara – badrummet är verkligen fint. Tack för ett trevligt besök.

Av Catharina Sandberg


Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti